Zekin Salaš

Zekin Salaš, etno restoran sa 150 mesta, sa prelepom baštom (avlijom) od 300 mesta, u ambijentu starog sremačkog domaćinstva sa ukusnim jelima ovog kraja.

Sremački fruštuk, trganjci i flekice, perkelti, ukrajinske piroge, guska u vinu, riblji paprikaši, štrudle, gomboce, salčići i zečije šape samo su deo bogate gastronomske ponude.

Moguće je ići na izlete: vožnja Dunavom i izlet na Krčedinsku adu – Krčedinska ada sa svojim brojnim rukavcima i barama, pravi je raj za ljubitelje prirode, ekologije, lova, ribolova i foto-safarija. Jedna je od retkih preostalih prirodnih oaza u kojoj su slobodna krda konja, magaraca, goveda, mangulica… kao i veliki broj retkih vrsta ptica. Ko želi može i u obilazak fruškogorskih manastira – svi izleti se odvijaju uz pratnji turističkih vodiča.

Galerija Guvno u izuzetno prijatnom ambijentu pruža mogućnost organizovanja seminara, promocija, poslovnih skupova, koktela… Sala je kapaciteta 50 sedećih mesta i poseduje svu opremu potrebnu da bi se ovakvi skupovi organizovali (video bim, projektor, clipcart, ozvučenje).

Bašta se prostire na 5.000 m2 u bašti se nalazi prostor za odmor i rekreaciju (zelena zona), mini zoo vrt, dečije igralište, i veliki lavirint zeca.

Krčedinsko lovište i Dunav pružaju mogućnost lova i ribolova

Moguće je organizovti poslovne ručkove, sve vrste proslava, naročito svadbi i krštenja. Preko puta salaša se nalazi crkva Svetog Nikole.

Lokacija: Krčedin, Uče Zekovića 7.

e-mail: [email protected]

Kontakt telefon: 022500314

Podeli sa prijateljima:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati i:

O nama

Možda Vam se učini na trenutak da smo ko zna koji po redu koji obrađuju istu temu, ali uverićemo Vas da to nije tako.
Naš dugoročni cilj je da objedinimo sve mogućnosti koje imate kad krenete na put po Vojvodini.

Pratite nas na Fejsbuku

Pratite nas na Instagramu

[instagram-feed cols=2]