Zekin Salaš

Zekin Salaš, etno restoran sa 150 mesta, sa prelepom baštom (avlijom) od 300 mesta, u ambijentu starog sremačkog domaćinstva sa ukusnim jelima ovog kraja.

Sremački fruštuk, trganjci i flekice, perkelti, ukrajinske piroge, guska u vinu, riblji paprikaši, štrudle, gomboce, salčići i zečije šape samo su deo bogate gastronomske ponude.

Moguće je ići na izlete: vožnja Dunavom i izlet na Krčedinsku adu – Krčedinska ada sa svojim brojnim rukavcima i barama, pravi je raj za ljubitelje prirode, ekologije, lova, ribolova i foto-safarija. Jedna je od retkih preostalih prirodnih oaza u kojoj su slobodna krda konja, magaraca, goveda, mangulica… kao i veliki broj retkih vrsta ptica. Ko želi može i u obilazak fruškogorskih manastira – svi izleti se odvijaju uz pratnji turističkih vodiča.

Galerija Guvno u izuzetno prijatnom ambijentu pruža mogućnost organizovanja seminara, promocija, poslovnih skupova, koktela… Sala je kapaciteta 50 sedećih mesta i poseduje svu opremu potrebnu da bi se ovakvi skupovi organizovali (video bim, projektor, clipcart, ozvučenje).

Bašta se prostire na 5.000 m2 u bašti se nalazi prostor za odmor i rekreaciju (zelena zona), mini zoo vrt, dečije igralište, i veliki lavirint zeca.

Krčedinsko lovište i Dunav pružaju mogućnost lova i ribolova

Moguće je organizovti poslovne ručkove, sve vrste proslava, naročito svadbi i krštenja. Preko puta salaša se nalazi crkva Svetog Nikole.

Lokacija: Krčedin, Uče Zekovića 7.

e-mail: [email protected]

Kontakt telefon: 022500314

Podeli sa prijateljima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati i: